Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-05@05:33:10 GMT

نصب ۱۰ برف‌پاک‌کن بر روی یک اتومبیل!

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۸۲۹۲۸

نصب ۱۰ برف‌پاک‌کن بر روی یک اتومبیل!

رکنا: وب سایت تخصصی خودرو در آلمان ادعا کرده بر روی خودروهای سدان تا 10 عدد می توان برف پاک کن نصب کرد.

ژاپن‌ اواخر دهه ۱۹۸۰ میلادی، اوج ثروت و خوش‌بینی‌های کلی در عرصه اقتصاد بود. در نتیجه، خودروسازان، آن برای آپشن‌های گران‌قیمت و ولخرجی در تجهیزات، تلاش نمی‌کردند. و در سال ۱۹۸۸، تویوتا یک برگ برنده از خط تولیدش بیرون آورد؛ برف‌پاک‌کن‌های کناری.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آپشن در تویوتا مارک II مدل ۱۹۸۸ و سدان‌های کرستا و چیسر وجود داشته است.

وب‌سایت تخصصی آلمانی خودروهای JDM یا مخصوص بازار Store داخلی ژاپن، Banpei در این زمینه می‌نویسد:

با توجه به این موضوع که بسیاری از سدان‌های ژاپنی دارای برف‌پاک‌کن در عقب نیز بوده‌اند، تعداد این وایپرها از لحاظ تئوری می‌توانست به راحتی، به عدد ۹ یا ۱۰ برسد:

برف‌پاک‌کن‌های چراغ‌های جلو

برف‌پاک‌کن‌های شیشه جلو

برف‌پاک‌کن‌های آینه‌ها (نیسان کیما Y31 / لئوپارد F30)

برف‌پاک‌کن‌های کناری (تویوتا مارک II X80)

برف‌پاک‌کن‌های عقب (به صورت دوتایی در ون مارک II X70 یا ون کمری V30)

 

علاوه بر این، شاید نگاهی به وایپرهای آینه‌های بغل در نیسان کیما، خالی از لطف نباشد؛ چرا که این یکی از آخرین آپشن‌هایی است که از دوره افراطی اتومبیل ژاپن در اواخر دهه ۱۹۸۰ به جای مانده است.

سپس نوبت به سال‌های اولیه دهه ۱۹۹۰ میلادی رسید و ناگهان، جادوی اقتصادی ژاپنی‌ها از نظرها محو شد. این برف‌پاک‌کن‌ها نیز سرنوشتی مشابه پیدا کردند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۲۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

همشهری آنلاین- حمیدرضا رسولی:تا قبل از ورود نخستین اتومبیل ها به تهران، پایتخت‌نشین‌ها مسیرهای کوتاه را با وسایلی مثل گاری، درشکه، پالکی و تخت روان می پیمودند و مسیرهای نسبتا طولانی را با اسب و درشکه طی می کردند، اما پدیده ای به نام اتومبیل معادلات را به کلی تغییر داد و با همه مخاطراتی که داشت عبور و مرور اهالی تهران به نقاط دور و نزدیک را سهل و آسان کرد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

گاراژها درست در چنین دوره ای و برای استقرار اتوبوس های بین‌شهری در گوشه و کنار تهران متولد شدند و مردم برای سفر به شهرهای دور و نزدیک کافی بود خودشان را به نزدیک‌ترین گاراژ مسافربری برسانند.

داریوش شهبازی، تهران‌پژوه، معتقد است گاراژها از اواخر دوره قاجار پدیدار شدند و تغییراتی بنیادی در سبک زندگی اهالی تهران پدید آوردند: «تهران حدود سال ۱۳۰۰ و همسو با سیر تحولات انقلاب صنعتی در کلانشهرهای دنیا پیشرفت می‌کرد و یکی از نشانه های پیشرفت ورود اتومبیل به خیابان های بود. بعد از این اتفاق مهم بود که کاروانسراها به گاری‌خانه و در گام‌های بعدی به گاراژ تبدیل شدند. این روند در دوره حکومت احمدشاه قاجار طی شد و با آزمون و خطاهای بسیاری همراه بود.»

وقتی عبور و مرو با اتومبیل در خیابان های تهران با اقبال عجیب مردم همراه شد، بسیاری از رجال بانفوذ و متمول دوره قاجار مثل وثوق‌الدوله و امین‌الضرب از اروپایی ها اتومبیل خریدند و به عنوان وسیله نقلیه شخصی به تهران آوردند. بعد هم با واردات اتوبوس هایی که مخصوص حمل بار و مسافر بود به تهران، گاراژهایی که محل تجمع درشکه و گاری بود به توقفگاه اتوبوس ها تبدیل شدند.

شهبازی درباره تولد نخستین گاراژ در پایتخت می گوید: «گاری‌خانه سید اسدالله در خیابان چراغ‌برق قدیم (امیرکبیر فعلی) نخستین جایی بود که پس از قانون سجل احوال و سجل گرفتن به گاراژ تبدیل شد و از "گاری‌خانه سید اسدالله" به "گاراژ حسینی" تغییر نام داد. مدتی بعد "گاراژ فولادی" در محدوده شمالی گود عرب‌ها و "گاراژ فردشیشه" در سه‌راه امین‌حضور برای توقف اتوبوس‌ها در نظر گرفته شد. آن‌موقع مسافرها به گاراژ حسینی می رفتند و گاراژ فولادی به اتوبوس‌هایی اختصاص داشت که کارشان حمل بسته های پستی از شهرهای مختلف و رساندنشان به دست مردم تهران بود و گاراژ فردشیشه مختص حمل و جابه‌جایی بار بود.»

در دوره پهلوی تعداد گاراژهای تهران به سرعت زیاد شد و گاراژهای بی ام تی، عدل، اتوفردوسی، میهن‌نورد و ... در محدوده میدان توپخانه قدیم تا خیابان های ناصرخسرو، باب‌همایون و فردوسی کنونی ایجاد شدند، اما در سال ۱۳۵۹ و با اجرای طرح ساماندهی اتوبوس‌های بین‌شهری به ترمینال جنوب که نیمه‌ساخته بود نقل مکان کردند و به خاطره ای در ذهن تهران‌نشین‌ها تبدیل شدند.

کد خبر 848264 برچسب‌ها تهران قدیم همشهری محله تهران

دیگر خبرها

  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • کشف دو خودروی سرقتی در شاهرود/ تویوتای میلیاردی به صاحبش بازگشت
  • کناره‌گیری مارک کلاتنبرگ از شغل جنجالی در ناتینگهام فارست
  • روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از شنبه با ۲ آپشن/ بالاخره دولت دستور همسان‌سازی حقوق‌ها را داد
  • طعنه هاشمی‌طبا به رئیسی و کابینه‌اش: فکر می‌کنند روز عروسی‌شان است؛ برای یکدیگر نوشابه باز می‌کنند
  • مارک‌های  پرفروش‌ چرخ خیاطی خانگی در ایران را بشناسید
  • طعنه سنگین هاشمی‌طبا به دولت رئیسی
  • جییو 07 ؛ یک سدان عالی از جیلی در آستانه ورود به بازار قرار دارد (+تصاویر)
  • کشف خودروی تویوتا قاچاق از یک تعمیرگاه